Info fra styre og havneutvalg

Strøm i havna 2014/15

Da er de nye strømsøyler i indre havn oppkoblet og klare til bruk.
All forbruk av strøm skal nå gå gjennom måler og for å få tilgang til strøm må man betale inn depositumet på 3000 kroner.

De som får strøm fra "gamle" strømsøyler i indre havn (flytebryggene) og de i ytre havn må bruke en sladd med måler på.

Alle som ikke har innbetalt depositum og kobler seg opp allikevel, vil få ledningen utdratt uten varsel.

Kontakt Helge Lund på telefon 909 21971 for oppkobling og faktura.

Bruk av kran

Båtforeningen har 1 kranmann.

Morten har en stund ønsket avløsning på kranjobben, på grunn av jobb og mange ganger vanskelig og få tiden til og strekke til.
Vi takker Morten for en flott jobb.
Så vi tok kontakt med Jan Vassdal og hørte om det var interesse for en slik jobb, noe han var positiv til.
Det ble også besluttet i styremøte at Båtforeningen holder egen krantelefon, så nummeret Jan står oppført med under her
er det nye nummeret til kranmann.

Jan Vassdal                       Tlf   976 24390

I tillegg har noen medlemmer tatt et enkelt kurs i bruk av krana for å kunne avlaste kranmennene ved behov.

Disse har ikke nøkkel til krana og skal ikke kontaktes direkte ved behov for å få hjelp ved krana.

Det er kun båtforeningens faste kranmann medlemmene skal kontakte, han avgjør om det er behov for ”reservekranmenn”.

Husk å kontakte kranmann i god tid for å avtale løft.

Kran reglene er laget av sikkerhetsmessige årsaker og etter krav i vår forsikring.

Styret presiser at enkelt medlemmer ikke kan låne nøkkel og kjøre kran selv.

November 2011

Skjærhalden Båtforening

Informasjon fra Styret

Brukernavn/Passord opplyses ved å sende en mail til Helge

Skjærhalden Båtforening har fått laget opp et antall vimpler.
20x35 cm. Prisen vil være 100 kr. Dette er netto hva det koster oss og lage den.
Kontakt Helge her

T-skjorte

T-skjorte som avbildet i størrelse L og XL   Kr. 100  (Kun marineblå)